top of page

OVER

Elke creatie van BRUME de Longueville is ontworpen om iedereen die hem draagt een unieke ervaring te bieden. Omdat we gehecht zijn aan onze roots en onze creativiteit "made in Belgium", worden de juwelen thuis ontworpen. Zowel verfijnd als authentiek, ze zijn samengesteld uit halfedelstenen, parels verguld met fijn goud, kristalparels en hoogwaardige fancy parels. Charms of geluksbrengers, symbolisch of gewoon elegant, onze BRUME de Longueville-creaties zijn ontworpen om elke dag degenen te vergezellen die ze op gelukkige momenten dragen.

S_edited.jpg
E996ECD6-33C7-4D1D-B886-C5319051DBBD.JPG

BRUME de Longueville is geboren uit een passie voor mode en een uitbarsting van waanzin. Aangemoedigd door mijn vrienden en hun enthousiasme voor mijn eerste sieraden, besloot ik mijn universum te delen en er mijn werk van te maken. De creaties van BRUME de Longueville zijn de vrucht van mijn emoties, mijn verlangens, herinneringen en inspiraties in combinatie met mijn liefde voor mooie materialen. 

Het dragen van BRUME de Longueville is het delen van mijn avontuur, de smaak voor tijdloosheid, verfijning, lokale producties met de hand gemaakt met liefde.

bottom of page